Кошик
158 відгуків
Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 12 000грн
+380 (50) 857-50-85
+380 (96) 857-50-85
  • Готово до відправки
  • Код: 113860

Пила акумуляторна AL-KO CS 4030

18 999 

+380 (50) 857-50-85
  • +380 (96) 857-50-85
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пила акумуляторна AL-KO CS 4030
Готово до відправкиПила акумуляторна AL-KO CS 4030
18 999 
+380 (50) 857-50-85
  • +380 (96) 857-50-85
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Без імені-14 Без імені-8

ЕКОЛОГІЧНИЙ ДВИГУН НА ЕЛЕКТРОАКУМУЛЯТОРАМИ

ЗРУЧНА РУКОЯТЬ І ЛЕГКА ВАГА

ЛЕГКІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Цей інструмент від AL-KO знайде застосування в будь-якому приватному будинку. Він екологічний і дуже зручний. Ланцюгова пила не має ні заважають в роботі проводів, не забруднюють навколишнє середовище двигунів внутрішнього згоряння. Замість цього невелика, але потужна пила оснащена акумулятором, який здатний забезпечити заряд на 20 хвилин безперервної роботи, незалежно від щільності распиливаемого матеріалу.

 

При всій своїй потужності пила ланцюгова AL-KO CS4030 Li дуже легка і зручна в зверненні. Її вага без урахування акумуляторів становить 4,45 кг, а з встановленою батареєю - близько 5,8 кг Рукояті ланцюгової пили володіють зручною формою і антиковзаючим покриттям, що забезпечують стійкий хват долонь і гасять вібраційний момент.

 

 

 

Пила AL-KO CS 4030 Li дуже проста в експлуатації і обслуговуванні. При цьому її потужності вистачає для базових домашніх робіт і розпилу навіть великих стовбурів дерев. Низький рівень шуму пили і відсутність сильної віддачі в момент роботи дозволяють використовувати її не тільки для садових та прибудинкових робіт, але і застосовувати в закритих приміщеннях при дотриманні техніки безпеки.

 

 

Без імені-7 Без імені-17 Без імені-1

БЕЗПЕКА ВИКОРИСТАННЯ

ФУНКЦІЇ АВТОМАТИЧНОГО ЗМАЩЕННЯ ЛАНЦЮГОВОГО МЕХАНІЗМУ ПРОСТОТА ОБСЛУГОВУВАННЯ

Пила AL-KO CS4030 Li має конструкцію з високим рівнем безпеки: незважаючи на швидкість обертання ланцюга в 17 м/с, вона володіє надійним ланцюгове гальмо з функцією автоматичного гальмування. Також на корпусі передбачена пластиковий захист для рук, яка вбереже ваші руки від пошкодження спиляним матеріалом. :

 

 

На поверхні корпусу пили AL-KO CS4030 Li розміщується віконце покажчика рівня масла. При необхідності змащення ланцюга - вона виробляється автоматично, так що вам досить просто регулювати рівень олії в резервуарі, щоб забезпечити необхідну мастило.

 

 

 

Конструкція ланцюгової пили AL-KO CS4030 Li передбачає можливість сервісного обслуговування в домашніх умовах. Для того, щоб відрегулювати ступінь натягу ланцюга вам не знадобляться спеціальні інструменти - вона регулюється за допомогою безключового натягу ланцюга протягом декількох секунд.

 

 

 

Без імені-15

Без імені-16 Без імені-18
ПОТУЖНИЙ УНІВЕРСАЛЬНИЙ АКУМУЛЯТОР МЕТАЛЕВА ДОВГОВІЧНА ЛАНЦЮГ ПИЛА AL-KO - ВИГІДНА ПОКУПКА

Для забезпечення живлення ланцюгової пили використовуються універсальні акумуляторні батареї лінійки EnergyFlex. Ці літій-іонні акумулятори забезпечують напругу 36 вольт при ємності 4 Ач. Вони здатні працювати без перерви протягом 20 хвилин, а для повної перезарядки достатньо всього 1,5 годин. Крім того, батареї AL-KO - пристрої багатофункціональні. Вони можуть бути використані для численних моделей цієї марки (наприклад, газонокосарок або аераторів).

Пила AL-KO CS4030 Li оснащена зручною шиною довжиною 300 мм. При цьому ланцюг пилки виготовлена з високоякісної сталі з оригінального стандарту Oregon 3/8 45EX91PX. Крок пазів становить 1,3 мм. Така конструкція оптимальна для роботи в саду або заготівлі дров в приватному будинку.

 

 

.

Вигода від покупки ланцюгової пили на акумуляторах очевидна: вона легко транспортується, її можна використовувати у всіх видах приміщень і поза ними, а обслуговування пили - просте і доступне для кожного користувача. А якщо ви вирішите купити не тільки пилу, але і акумулятори із зарядним пристроєм для них - ваша вигода збільшиться в рази, адже ви забезпечите надійної зарядкою свої пристрої від AL-KO для збереження краси свого будинку і саду.

 

 

Основні
СтанНовий
ВиробникAL-KO
Країна виробникНімеччина
ЖивленняАкумулятор
Довжина шини300 мм
Крок ланцюга3/8"
Швидкість обертання ланцюга17 м/сек
Вага5.8 кг
Гарантійний термін12 міс
Характеристики електродвигуна, акумулятора
Тип акумулятораLi-Ion
Ємність акумулятору4 А. г
Напруга акумулятору36 В
Час заряду акумулятора1.5 хв
Додаткові функції
Гальмо ланцюгаТак
Система погашення вібраціїТак
Регулювання кількості обертівТак
Підтримка постійного числа обертів під навантаженнямТак
Безключове регулювання натягу ланцюгаТак
Блокування кнопки включенняТак
Комплектація
Захист від сколювання стружки, осколківТак
Додатковий акумуляторНі
Користувацькі характеристики
Тріумф ланцюгаТак
Система гасіння вібраціїТак
Коригування кількості обертівТак
Підтримка постійної кількості обертів під вивантаженнямТак
Блокування кнопки вимиканняТак
  • Ціна: 18 999 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner